Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)23g19kcal0.4g4g0g0.2g
Porkkana 5.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Sianliha keskiarvo 11g25kcal2.1g0g1.9g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g93kcal5g8.8g3.8g0.6g
Valittu annoskoko51g47kcal2.5g4.4g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g23kcal1.3g2.2g1g0.2g
Arvot/100g100g91kcal4.9g8.6g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129