Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen13g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tuorekurkku, annos 50g20g8.1kcal0.1g0.3g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow7.3g7.3kcal1.7g0g0.1g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g10g17kcal1.8g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g69kcal7.4g1.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko51g35kcal3.7g0.8g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g17kcal1.9g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g68kcal7.3g1.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533