Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)125g225kcal23.8g0.1g13.8g0g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g209g125kcal2.1g9.4g8.3g1.3g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1186kcal57.8g29.2g89.8g7.8g
Valittu annoskoko500g593kcal28.9g14.6g44.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna250g296kcal14.5g7.3g22.5g2g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191