Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 110g84kcal2.1g17g0.2g1.1g
Parsakaali (Pirkka)69g21kcal3.2g1.4g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.8g1.8kcal0g0.3g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g19g64kcal4.2g0.1g5.4g0g
Vesi277g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g354kcal19.6g40g11.6g3g
Valittu annoskoko500g177kcal9.8g20g5.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna250g89kcal4.9g10g2.9g0.8g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056