Korvapuustit

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää 3/4tl suolaa, sokeri ja 2tl kaardemummaa.

Lisää jauhot ja 100g margariinia ja vaivaa tasaiseksi.

Anna kohota lämpimässä.

Kauli taikina ohueksi levyksi, levitä margariinia ja ripottele sokeria ja kanelia.

Kääri rullalle, leikkaa vinottain pullia ja paina keskikohta veitsellä lyttyyn.

Voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 225asteessa n.10-20minuuttia.

Minsku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri31g125kcal0g30.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g31g221kcal0.3g0.3g24.6g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g31g221kcal0.3g0.3g24.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai277g969kcal33.2g196.5g5.8g8.3g
Sokeri31g125kcal0g30.7g0g0g
Hiiva, 50g8g4.9kcal1g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)92g30kcal3g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1001g3393kcal75.6g526.2g110g16.6g
Valittu annoskoko500g1696kcal37.8g263.1g55g8.3g
Annoskoko puolitettuna250g848kcal18.9g131.6g27.5g4.2g
Arvot/100g100g339kcal7.6g52.6g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33094