Gulassikastike

Sekoita gulassimaustesekoitus litraan haaleaa vettä ja lisää 3 ruokalusikallista ruokaöljyä.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon 800 grammaa kuutioitua naudanlihaa (esim.

palapaistia).

Keitä hiljalleen kaksi tuntia kansi puolittain kattilan päällä.

Sekoita silloin tällöin.

Gulassikastikkeen kanssa voi tarjota keitettyjä perunoita tai pastaa.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g210g272kcal44g0g10.5g0g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Gulasch Basis maustesekoitus gulassiin (Knorr), annos 73g19g66kcal2.1g8.4g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g85kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g846kcal92.2g16.8g44.8g0g
Valittu annoskoko500g423kcal46.1g8.4g22.4g0g
Annoskoko puolitettuna250g212kcal23.1g4.2g11.2g0g
Arvot/100g100g85kcal9.2g1.7g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=36439