Kalakeitto

Pilko sipulit, peruna ja porkkana keitinveteen.

Mausta (esim.

suolaa, valkopippuria, yrittimaustetta).

Odota kunnes perunat ovat lähes kypsiä ja laita kalakuutiot joukkoon.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Kun kalakuutiot ovat lähes kypsiä laita maito joukkoon.

Odota kunnes neste kuumenee muttei kiehahda.

Ota kattila pois levyltä ja laita pala flooraa joukkoon.

Lisää halutessasi tuoretta (tai kuivattua) tilliä.

Anna keitonn vetäytyä hetki ja nauti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora, vihreä 70%0.4g2.3kcal0g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.7kcal0.1g1.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen183g60kcal6g9g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g110g66kcal1.6g14.3g0.1g1g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g110g88kcal18.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g486kcal54.8g56.4g2.8g5.6g
Valittu annoskoko500g243kcal27.4g28.2g1.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna250g122kcal13.7g14.1g0.7g1.4g
Arvot/100g100g49kcal5.5g5.6g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38531