Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g179g116kcal2.9g26.8g0.2g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g125g119kcal25g0g2.1g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g71g57kcal0.4g5g4.3g0.7g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g37g53kcal6g0.5g3.1g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g8g6kcal0.2g1.2g0.1g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g2.7g8.7kcal0.3g1.3g0.3g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g721kcal69.6g69.8g20.2g2g
Valittu annoskoko500g360kcal34.8g34.9g10.1g1g
Annoskoko puolitettuna250g180kcal17.4g17.5g5.1g0.5g
Arvot/100g100g72kcal7g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449