Kaalipata

Suikaloi kaali, paloittele sipuli.

Ruskista jauheliha pannussa lisää vähän suolaa ja pippuria, freesaa myös sipulit ja kaalit.

Riisiä keitetään n. 2dl lihalientä kunnes neste on imeytynyt.

Sekoita kaikki ainekset ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle siirappi ja soija.

Mausta meiramilla.

Sekoita vielä.

Lopuksi Lihalientä niin paljon että peittyy.

Uuniin 175C.

Tunnissa on syötävää mutta mitä kauemmin hautuu sen parempaa. 3h pidän yleensä.

Nestettä voi lisäillä jos alkaa kuivua.

Stella79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi18g63kcal1.1g13.7g0.3g0.4g
Siirappi, tumma15g48kcal0g11g0g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Soijakastike4.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio4.7g12kcal0.8g0.1g0.9g0g
Kaali, valkokaali255g54kcal3.1g8.7g0.5g5.3g
Atria kevyt jauheliha149g252kcal28.2g0g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g891kcal68.2g73g33.2g13.2g
Valittu annoskoko500g446kcal34.1g36.5g16.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna250g223kcal17.1g18.3g8.3g3.3g
Arvot/100g100g89kcal6.8g7.3g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43856