Jauhelihapihvit

Sipulikeittoainekset, kermaviili, jauheliha ja kananmuna sekoitetaan keskenään.

Voi antaa hetken turvota.

Seoksesta muotoillaan öljytyin käsin jauhelihapihvejä tai -pullia.

Paistetaan uunissa 225 asteessa n. 12 minuuttia.

Pivi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 6.9g61kcal0g0g6.9g0g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.8g0.1g3.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)39g105kcal2.9g19g1.9g3.9g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 139g119kcal4.3g6.1g8.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha277g461kcal52.7g0g27.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g1601kcal129.4g50.4g97.4g7.8g
Valittu annoskoko500g800kcal64.7g25.2g48.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna250g400kcal32.4g12.6g24.4g2g
Arvot/100g100g160kcal12.9g5g9.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=51780