Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha306g508kcal58.1g0g30.6g0g
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 87g56kcal2.8g4.2g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.5g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1001g1379kcal134.4g14g87.2g2g
Valittu annoskoko501g689kcal67.2g7g43.6g1g
Annoskoko puolitettuna250g345kcal33.6g3.5g21.8g0.5g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689