Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 88g68kcal15.4g0g0.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.8g0.3g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 88g30kcal1g4.7g0.2g2.5g
Tomaattimurska 88g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kurkuma, annos 2g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 8.7g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1001g375kcal35g21g14.6g9g
Valittu annoskoko501g188kcal17.5g10.5g7.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna250g94kcal8.8g5.3g3.7g2.3g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804