Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Sokeri 45g181kcal0g44.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g156kcal4.6g31.8g0.5g1.6g
Vispikerma Flora 20%87g192kcal2.6g4.4g17.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki87g49kcal7.4g4.4g0.2g0g
Mansikka 70g33kcal0.3g5.9g0.1g1.3g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)87g52kcal0.4g11.4g0.4g1.8g
Leivinjauhe 1.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1001g1551kcal50g206.6g53.2g9.4g
Valittu annoskoko500g775kcal25g103.3g26.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna250g388kcal12.5g51.7g13.3g2.4g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653