Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g188g47kcal2.4g7.9g0.4g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow159g136kcal7.3g23.9g0.8g8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1001g930kcal76.4g63.6g39.8g16g
Valittu annoskoko501g465kcal38.2g31.8g19.9g8g
Annoskoko puolitettuna250g233kcal19.1g15.9g10g4g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.4g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465