Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1816g504kcal21.6g73.7g3.6g38.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g908g254kcal5.4g54g1.8g22.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g29g30kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Rypsiöljy 82g723kcal0g0g81.7g0g
Vesi1816g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 182g60kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 154g627kcal0g154.2g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4396kcal58.6g575g174.6g122.8g
Valittu annoskoko5000g2198kcal29.3g287.5g87.3g61.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1099kcal14.7g143.8g43.7g30.7g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976