Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1149g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)431g1422kcal28.9g344.6g1.7g0g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)287g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Paprika punainen 574g168kcal5.4g25.8g2.3g10.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g531g149kcal3.2g31.6g1.1g13.3g
Herkkusieni 287g46kcal6g0.9g0.9g4.3g
Herne, pakaste (rainbow)574g488kcal34.5g86.2g0g17.8g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g29g259kcal0g0g28.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka115g94kcal3.9g21.8g1.1g1.1g
Mustapippuri 23g64kcal2.5g8.8g0.8g6.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g86g56kcal6.5g7.8g0.4g0.1g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)890g1104kcal195.9g0g35.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7904kcal584.6g1090g146.6g118g
Valittu annoskoko5000g3952kcal292.3g545g73.3g59g
Annoskoko puolitettuna2500g1976kcal146.2g272.5g36.7g29.5g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317