Juustoinen parsakaalikeitto

Kuullota sipulisilppu kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio, parsakaalit ja sulatejuusto.

Mausta pippurilla ja haluamillasi yrteillä.

Anna kiehua kunnes kaalit ovat pehmenneet.

Ota kattila hellalta, lisää ruokakerma ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2270 grammaa

Maureen

Mclari sanoi...

Superhyvä resepti! Itse vähän muuntelin ja laitoin ingmanin cheddarin makuista sulatejuustoa 200 g tähän annokseen ja säästin vähän kaloreita myös laittamalla kattilaan oivariini rypsiöljyn sijaan. :)

sunnuntai 24.05.2009 klo 20:34

Tiikeriraita sanoi...

Tää oli hyvä resepti, kiitos!

keskiviikko 11.11.2009 klo 10:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1322g463kcal61.1g25.8g4g33g
Sipuli (kuorittu)264g71kcal3.4g12.7g0.5g4.5g
Vesi2643g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 22g195kcal0g0g22g0g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)22g55kcal2.4g0.7g4.8g0.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g176g493kcal33.5g0g38.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g551g661kcal18.7g19.8g55.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3878kcal238.2g118g250.4g75.6g
Valittu annoskoko5000g1939kcal119.1g59g125.2g37.8g
Annoskoko puolitettuna2500g969kcal59.6g29.5g62.6g18.9g
Arvot/100g100g39kcal2.4g1.2g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109746