Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 852g917kcal71.8g119.3g3g59.6g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow852g639kcal46.9g102.2g4.3g0g
Paprika keltainen 682g205kcal6.4g34.8g1.4g13.6g
Sipuli 307g93kcal3.8g14.7g0.6g5.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl102g920kcal0g0g102.2g0g
Valkosipuli 41g44kcal3.2g6.7g0.2g0.9g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1704g597kcal27.3g117.6g1.7g23.9g
Kasvisliemikuutio 38g114kcal3.6g5.1g8.8g0.6g
Juusto, cheddar 409g1688kcal104.8g0.4g140.7g0g
Chili paprika punainen14g5.5kcal0.3g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10446kcal536.2g804g525.8g207.6g
Valittu annoskoko5000g5223kcal268.1g402g262.9g103.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2612kcal134.1g201g131.5g51.9g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884