Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 920g277kcal8.6g46.9g1.8g18.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g958g194kcal5.7g36.4g2.9g13.4g
Rypsiöljy 38g339kcal0g0g38.3g0g
Pinaatti 345g46kcal5.6g1.4g1g4.5g
Cashew pähkinä, pirkka230g1322kcal46g43.7g105.7g8g
Salaatti, jäävuori tuore307g31kcal3.4g2.5g0.6g3.1g
Savulohi, pelkästään920g1821kcal159.1g0g141.6g0g
Kananmuna kuoreton 958g1366kcal119.7g2.9g98.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton19g4kcal0.1g0.3g0g0g
Kurkku, tuore307g31kcal1.8g5.2g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10861kcal700g278.6g780.8g99g
Valittu annoskoko5000g5431kcal350g139.3g390.4g49.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2715kcal175g69.7g195.2g24.8g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998