Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1878g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 169g1494kcal0g0g169g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g34g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 31g0.8kcal0.2g0g0g0g
Auringonkukansiemen 313g1858kcal72g39.4g154.9g18.8g
Kauralese 188g676kcal33.8g85.6g14.5g32.9g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Soijarouhe, vaalea 110g421kcal42.2g50.7g2.5g11.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1220g4188kcal124.4g854.3g14.6g42.7g
Grahamjauho 1033g3386kcal109g626.8g22.7g102.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24103kcal767.2g3321.8g756.8g416.6g
Valittu annoskoko5000g12051kcal383.6g1660.9g378.4g208.3g
Annoskoko puolitettuna2500g6026kcal191.8g830.5g189.2g104.2g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785