Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g828g1598kcal157.3g0.8g107.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1821g1002kcal56.5g116.6g36.4g0g
Purjosipuli 1104g253kcal20g26.5g2.2g23.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g55g94kcal4.4g17.7g0.4g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g88g795kcal0g0g88.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1104g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7481kcal476.4g323.2g469.8g46.4g
Valittu annoskoko5000g3741kcal238.2g161.6g234.9g23.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1870kcal119.1g80.8g117.5g11.6g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333