Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)186g19kcal2.8g0g1.1g158g
Ruisjauho Pirkka1487g4535kcal144.2g907.1g29.7g223g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)806g2577kcal111.2g467.2g25.8g100.7g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g248g347kcal34.7g34.7g8.4g119g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g37g149kcal0g37.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2169g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g68g245kcal30.7g27.3g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15745kcal647.2g2947g138.2g1201.4g
Valittu annoskoko5000g7872kcal323.6g1473.5g69.1g600.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3936kcal161.8g736.8g34.6g300.4g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040