Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g878g834kcal61.5g131.7g8.8g70.2g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g878g878kcal70.2g131.7g7g70.2g
Sipuli (kuorittu)382g103kcal5g18.3g0.8g6.5g
Vesi, vesijohtovesi 1908g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g57g43kcal4.3g5.4g0.3g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g7.6g35kcal0g0g3.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl95g81kcal1.3g4.2g6.7g0g
Ruokakerma ingman 5%763g649kcal26.7g45.8g38.2g0g
Valkosipuli 31g33kcal2.4g5g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5312kcal342.8g684.2g131.8g295g
Valittu annoskoko5000g2656kcal171.4g342.1g65.9g147.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1328kcal85.7g171.1g33g73.8g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295