Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g237g663kcal45g0g52.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl947g3220kcal18.9g28.4g331.4g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste947g237kcal8.5g45.5g2.8g27.5g
Valkosipuli 28g31kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)947g256kcal12.3g45.5g1.9g16.1g
Jauheliha, sika-nauta 1894g4194kcal331.4g0g322g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17199kcal836.6g248g1420.8g88.4g
Valittu annoskoko5000g8600kcal418.3g124g710.4g44.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4300kcal209.2g62g355.2g22.1g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530