Inkiväärikaali

Valmista öljymarinadi lisäämällä oliiviöljyyn listassa olevat mausteet.

- Valkosipuli kannattaa puristaa ja inkivääri lisätä raasteena.

Sekoita suikaloitu kaali marinadiin ja anna oleutua pari tuntia.

Huom! Riippuen makumieltymyksistä, marinaadiin voi lisätä myös sitruunanmehua ja hyppysellisen muscovada-sokeria (tai käyttää makeaa soijaa).

Kaada kaali marinaadeineen kuumalle pannulle ja paista keskilämmöllä noin 10-15 min.

Parhaiten tähän lisäkkeeseen sopii joko varhaiskaali tai savoynkaali.

Mikäli käytät tavallista valkokaalia, suikaloi se erittäin ohueksi ja hauduta tarvittaessa pidempään.

Kaalin sekaan voi lisätä myös ihan pieniksi pilkottua paprikaa, se antaa mukavasti väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4246g896kcal51g144.4g8.5g89.2g
Oliiviöljy 239g2112kcal0g0g238.9g0g
Inkivääri, tuore, silputtu53g43kcal1g9.4g0.4g1.1g
Valkosipuli 106g115kcal8.4g17.3g0.6g2.2g
Soijakastike 106g64kcal5.5g10.1g0.1g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.8g
Ruohosipuli, tuore212g57kcal3g8.1g1.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6633kcal140.2g386.8g500.4g195.2g
Valittu annoskoko5000g3317kcal70.1g193.4g250.2g97.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1658kcal35.1g96.7g125.1g48.8g
Arvot/100g100g66kcal1.4g3.9g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117764