Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2238g404kcal12.5g55.9g9g15.7g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1279g256kcal16.6g38.4g2.6g0g
Rypsiöljy 173g1527kcal0g0g172.6g0g
Emmental, mustaleima128g524kcal37.1g0g40.9g0g
Herkkusieni säilyke 1087g184kcal22.8g2.2g3.3g26.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 96g317kcal1.9g2.9g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6423kcal181.8g198.8g524g83.6g
Valittu annoskoko5000g3211kcal90.9g99.4g262g41.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1606kcal45.5g49.7g131g20.9g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087