Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g282g903kcal31g177.8g5.6g32.4g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)282g990kcal31.9g194.1g8.2g9g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g282g951kcal31g204.6g11.3g16.4g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g282g988kcal21.7g211.6g6.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3762g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 102g898kcal0g0g101.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9460kcal231.2g1576.2g265.8g115.6g
Valittu annoskoko5000g4730kcal115.6g788.1g132.9g57.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2365kcal57.8g394.1g66.5g28.9g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874