Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g1717g601kcal63.5g73.8g6.9g0g
Sokeri 365g1481kcal0g364.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 1288g4441kcal70.8g980.9g15.5g16.1g
Becel olive (Becel), annos 100g258g901kcal0g7.7g97.9g0g
Mansikka 858g399kcal4.3g72.1g1.7g16.3g
Raparperi 515g174kcal3.6g28.3g0.5g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15993kcal284.4g3054.4g245g79.2g
Valittu annoskoko5000g7996kcal142.2g1527.2g122.5g39.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3998kcal71.1g763.6g61.3g19.8g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108