Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3272g556kcal13.1g81.8g19.6g22.9g
Pekoni (Dulano)393g1005kcal70.7g12.6g74.6g0g
Sipuli (kuorittu)327g88kcal4.3g15.7g0.7g5.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g26g27kcal2.1g4.3g0.2g0.5g
Kananmuna 50g(kpl)655g825kcal72g2g58.9g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g327g1276kcal94.9g4.9g98.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7556kcal514.2g242.6g504.4g58g
Valittu annoskoko5000g3778kcal257.1g121.3g252.2g29g
Annoskoko puolitettuna2500g1889kcal128.6g60.7g126.1g14.5g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882