Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali1720g337kcal31g37.8g3.4g39.6g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl803g241kcal36.9g15.3g2.4g12.8g
Sipuli (käsittelemätön)229g62kcal3g11g0.5g3.9g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour229g688kcal7.8g9.9g68.8g2.3g
Katkarapu413g293kcal59.4g2.9g4.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 459g349kcal8.6g71.1g0.9g4.6g
Vesi1147g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3941kcal293.4g296g161g126.4g
Valittu annoskoko5000g1971kcal146.7g148g80.5g63.2g
Annoskoko puolitettuna2500g985kcal73.4g74g40.3g31.6g
Arvot/100g100g39kcal2.9g3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299