Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1098g836kcal20.6g170.2g2.2g11g
Parsakaali (Pirkka)691g207kcal31.8g13.8g2.1g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g7.7g18kcal0.4g3.2g0.4g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g192g643kcal42.2g0.6g53.8g0g
Vesi2765g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)246g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3543kcal196.4g399.2g118g30.4g
Valittu annoskoko5000g1772kcal98.2g199.6g59g15.2g
Annoskoko puolitettuna2500g886kcal49.1g99.8g29.5g7.6g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056