Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen1281g256kcal7.7g48.7g3.8g17.9g
Tuorekurkku, annos 50g1978g791kcal11.9g27.7g2g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow717g717kcal165g0g7.2g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g1025g1639kcal174.2g1g102.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6807kcal717.6g154.8g231g35.8g
Valittu annoskoko5000g3404kcal358.8g77.4g115.5g17.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1702kcal179.4g38.7g57.8g9g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533