Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 3361g1849kcal53.8g443g5.7g28.6g
Sipuli (kuorittu)357g96kcal4.6g17.1g0.7g6.1g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g210g53kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka84g8.4kcal0.9g0.7g0.2g0.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen630g126kcal3.8g23.9g1.9g8.8g
Dijonsinappi, Maille, Original42g29kcal1.7g3.4g1.3g1.3g
Rypsiöljy 168g1486kcal0g0g168.1g0g
Viinietikka 126g26kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.8g0g0g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7509kcal130.6g1014.2g356g93.4g
Valittu annoskoko5000g3754kcal65.3g507.1g178g46.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1877kcal32.7g253.6g89g23.4g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848