Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1628g391kcal29.3g48.8g8.1g30.9g
Sipuli (kuorittu)698g188kcal9.1g33.5g1.4g11.9g
Tilli, tuore 233g70kcal8.6g2.1g1.9g4.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1163g988kcal16.3g51.2g81.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos116g837kcal0.6g0.6g93g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g494g119kcal8.9g14.8g2.5g9.4g
Sipuli (kuorittu)212g57kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Tilli, tuore 70g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl352g299kcal4.9g15.5g24.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos36g255kcal0.2g0.2g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6451kcal166.6g355g484.8g124.4g
Valittu annoskoko5000g3226kcal83.3g177.5g242.4g62.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1613kcal41.7g88.8g121.2g31.1g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.6g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351