Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)541g1876kcal113.6g5.4g156.8g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]361g1190kcal97.3g0g86.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g1406g478kcal19.7g84.4g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1442g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g59kcal0g14.4g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1172g4020kcal119.4g820.1g14.1g41g
Kuivahiiva, annos 11g40g143kcal17.8g15.9g2.4g0g
Oregano, kuivattu 7.2g22kcal0.8g1.6g0.7g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15575kcal737.2g1883.6g535g88.2g
Valittu annoskoko5000g7787kcal368.6g941.8g267.5g44.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3894kcal184.3g470.9g133.8g22.1g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744