Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)101g906kcal0g0g100.7g0g
Sipuli 671g203kcal8.4g32.2g1.3g11.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)2685g805kcal26.8g107.4g10.7g5.4g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1342g4766kcal25.2g35.6g510.1g0g
Basilika, tuore 67g18kcal2.1g0.7g0.5g1.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g101g76kcal7.6g9.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13644kcal145.8g385g1248.4g40.6g
Valittu annoskoko5000g6822kcal72.9g192.5g624.2g20.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3411kcal36.5g96.3g312.1g10.2g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.9g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887