Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät1852g6926kcal240.7g1277.8g111.1g111.1g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g3148g944kcal34.6g170g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15741kcal550.6g2895.6g234.8g222.2g
Valittu annoskoko5000g7870kcal275.3g1447.8g117.4g111.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3935kcal137.7g723.9g58.7g55.6g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818