Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 4115g2962kcal666.3g0g28.8g0g
Tilli, tuore 101g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Ruohosipuli 202g46kcal2.8g3.4g1.2g4.9g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli506g910kcal43g11.1g75.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 51g35kcal0.6g5.7g0.6g2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g25g43kcal2g8.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8052kcal1436.8g58.4g214.8g18g
Valittu annoskoko5000g4026kcal718.4g29.2g107.4g9g
Annoskoko puolitettuna2500g2013kcal359.2g14.6g53.7g4.5g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308