Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g2741g9181kcal328.9g1808.8g65.8g224.7g
Grahamjauho 168g549kcal17.7g101.7g3.7g16.6g
Siirappi 122g367kcal0.1g90.3g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 122g394kcal35.3g8.5g24.4g37.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 97g657kcal26.2g6.7g56.5g12g
Rypsiöljy 76g673kcal0g0g76.1g0g
Vesi1523g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 152g113kcal20g1.7g0.6g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23869kcal856.4g4035.4g454.2g602.2g
Valittu annoskoko5000g11935kcal428.2g2017.7g227.1g301.1g
Annoskoko puolitettuna2500g5967kcal214.1g1008.9g113.6g150.6g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143010