Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g4417g5124kcal313.6g883.4g35.3g0g
Oliiviöljy 442g3906kcal0g0g441.7g0g
Valkosipuli 141g153kcal11.2g23g0.8g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18366kcal649.6g1812.8g955.6g6g
Valittu annoskoko5000g9183kcal324.8g906.4g477.8g3g
Annoskoko puolitettuna2500g4591kcal162.4g453.2g238.9g1.5g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573