Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1398g1059kcal26.1g215.6g2.8g14g
Vesi, vesijohtovesi 1942g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g874g175kcal8.7g26.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 524g1568kcal119.8g0g122.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl19g49kcal2.3g0.3g4.3g0g
Maustepippuri, annos 1g5.8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Timjami 4.5g13kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5852kcal320.6g509g260.6g39.4g
Valittu annoskoko5000g2926kcal160.3g254.5g130.3g19.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1463kcal80.2g127.3g65.2g9.9g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302