Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1981g477kcal35.9g43.6g5.9g45.6g
Parsakaali brokkoli 1189g417kcal54.9g23.2g3.6g29.7g
Juusto, keskiarvo 396g1386kcal99.2g1g109.7g0g
Maito,kevyt (valio) 100g1189g547kcal38g57.1g17.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 79g272kcal8.1g55.5g1g2.8g
Voi 60% rasvaa 166g907kcal1.5g0.8g101.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8010kcal475.2g362.4g479g156.2g
Valittu annoskoko5000g4005kcal237.6g181.2g239.5g78.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2003kcal118.8g90.6g119.8g39.1g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378