Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 754g209kcal9g30.6g1.5g15.8g
Vesi, vesijohtovesi 1884g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 540g140kcal8.4g18.9g1.1g10.3g
Purjosipuli 153g35kcal2.8g3.7g0.3g3.2g
Lanttu 101g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g239g67kcal1.4g14.2g0.5g6g
Paprika punainen 90g27kcal0.9g4.1g0.4g1.7g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1005g251kcal10g55.3g0g14.1g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g25g14kcal1.3g2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)151g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g19g36kcal0g8.5g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g25g7.5kcal0.3g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1730kcal75.8g303g9.2g111g
Valittu annoskoko5000g865kcal37.9g151.5g4.6g55.5g
Annoskoko puolitettuna2500g433kcal19g75.8g2.3g27.8g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823