Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g835g501kcal12.5g108.6g0.8g7.5g
Sipuli (kuorittu)209g56kcal2.7g10g0.4g3.5g
Kirjolohifilee 1114g1841kcal186.5g0g122.5g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g23g58kcal4.4g4.9g2.3g0.1g
Flora culinesse35g258kcal0g0g28.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2320g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%464g743kcal12.5g12.5g69.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6914kcal437.2g272g448.2g22.2g
Valittu annoskoko5000g3457kcal218.6g136g224.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1729kcal109.3g68g112.1g5.6g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506