Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)887g1153kcal159.6g19.5g54.1g0.9g
Keräkaali, 100g2217g532kcal26.6g75.4g4.4g46.6g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g188g643kcal12.4g150.7g0.9g4.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1330g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 244g74kcal3g11.7g0.5g4.1g
Siirappi 133g401kcal0.1g98.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5611kcal403.6g712g120.4g111.8g
Valittu annoskoko5000g2806kcal201.8g356g60.2g55.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1403kcal100.9g178g30.1g28g
Arvot/100g100g56kcal4g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201