Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 2058g1596kcal361.3g0g14.4g0g
Tomaatti 1929g439kcal10.8g66.6g5.8g27g
Öljy154g1389kcal0g0g154.3g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 309g824kcal26.2g142.8g13g11.8g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.514g1435kcal154.3g7.7g87.4g0g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g29kcal1.1g3.9g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11424kcal1107.4g442g550.4g83g
Valittu annoskoko5000g5712kcal553.7g221g275.2g41.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2856kcal276.9g110.5g137.6g20.8g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221