Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 533g226kcal52.3g2.1g0.5g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1778g1717kcal53.5g348.3g5.7g17.6g
Soijajauho vähärasvainen 111g434kcal50.3g31.6g8g16g
Porkkana, keskikokoinen 65g289g81kcal1.7g17.2g0.6g7.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen889g293kcal29.3g43.6g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g444g1436kcal222.2g133.3g2.2g24.4g
Makaroni, keitetty, suolaa 444g429kcal13.4g87.1g1.4g4.4g
Vesi444g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10411kcal845.4g1326.4g170.2g139.2g
Valittu annoskoko5000g5205kcal422.7g663.2g85.1g69.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2603kcal211.4g331.6g42.6g34.8g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297