Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 3264g6376kcal610.1g0g440.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1360g1496kcal31.3g54.4g136g0g
Tilli, tuore 326g98kcal12g2.9g2.6g6.9g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g28kcal1.3g5.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15995kcal1309.4g125g1158.8g13.8g
Valittu annoskoko5000g7998kcal654.7g62.5g579.4g6.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3999kcal327.4g31.3g289.7g3.5g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676