Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 2064g795kcal17.8g161.2g3.3g37g
Vesi2064g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g826g1024kcal26.4g33.9g86.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi45g127kcal4.1g3.2g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3893kcal96.6g396.6g200.8g74g
Valittu annoskoko5000g1946kcal48.3g198.3g100.4g37g
Annoskoko puolitettuna2500g973kcal24.2g99.2g50.2g18.5g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153