Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g3110g8149kcal541.2g0g622.1g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g272g817kcal9.5g12.2g81.6g0g
Sipuli (kuorittu)428g116kcal5.6g20.5g0.9g7.3g
Valkosipuli 62g67kcal4.9g10.1g0.4g1.3g
Korppujauho 156g570kcal16.3g116.5g1.6g8.2g
Vesi778g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 194g1719kcal0g0g194.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22875kcal1155g318.6g1802g33.6g
Valittu annoskoko5000g11437kcal577.5g159.3g901g16.8g
Annoskoko puolitettuna2500g5719kcal288.8g79.7g450.5g8.4g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807